Penthouse Playboys

Follow us on facebook Spotify iTunes Platekompaniet Wimp YouTube


Partybandet

Det finnes mange coverband her til lands med dyktige musikere. Penthouse Playboys kan spille alle disse i senk – og byr på så mye MER: Et totalkonsept rendyrket siden 1992, og kjent fra media. Et image fullt av glamour og humor. Et show som funker både for de som vil danse og de som vil se/lytte. En frontmann som kan fylle en scene, fange oppmersomhet og underholde også mellom låtene. Musikere som utstråler entusiasme, spilleglede og lekenhet. 
En proff blåserrekke som tilfører musikken storbandspreg. Evne til involvere publikum med allsang, dans og flørting. Alt dette har gjort Penthouse Playboys til et av de mest attraktive partyband for firmaer og arrangører i Norge.


Onemanshow

Jens Pikenes er den perfekte overraskelse under desserten. Eller rosinen i pølsa under eventet, showet eller prisutdelingen. Lidenskapelig sang til medbrakt piankomp, skreddersydd verbalhumor og utagerende flørting med damene.


Konferansier/Toastmaster

Trenger du en glitrende seremonimester under hele middagen eller festaftenen? Jens Pikenes tar lederjobben på en måte som får de fleste andre konferansierer til å ligne et nyhetsanker på Dagsrevyen.


Foredrag

Kjetil Rolness, en sosiolog/skribent med visse ytre likhetstrekk med Jens Pikenes, er en av landets mest populære foredragsholdere. Ypperlig som kombiløsning: Rolness på talerstolen under konferansen, Pikenes i løs dressur ved bordene under middagen.


Kontakt for partybandet: Håvard Lunøe-Nielsen. Tlf.: +47 957 92 843.
Kontakt for onemanshow, konferansier og foredrag: kjetil@rolness.no.