Penthouse Playboys

Follow us on facebook Spotify iTunes Platekompaniet Wimp YouTube


Sagt om Jens

«Han er en sånn … gigolo.» 
(Wenche Foss)

«Han er en ener i å kurtisere, ser du, og vet å gjøre stas på en.» (Wenche Myhre)

«Jäg har hittat mannen i mitt liv. Jäg vil vära Jens' Pike.» 
(Arja Saijonmaa)

«Med Pikenes er det vel mer det av man blir tiltrukket av det som er forbudt og litt annerledes.» 
(Åse Kleveland)

«Denne mannen er helt uimotståelig. Ingen kvinne ved sine fulle fem kan takke nei.» 
(Kari Bremnes)

«Jens Pikenes har en naturlig maskulinitet på scenen. Noe jeg setter pris på.» 
(Kari Bremnes)

«Han er mannen som gir kvinner en mening med livet. Noe å leve for. Noe å dø for. Med sine hofteschwong, sin brylkrem, sine oppknappede skjorter og syltrange gullbukser suger han kvinner til seg som fluepapiret suger fluer. Han er sensualitet. Seksualitet. Erotikk. Romantikk. Han er Pikenes Jens! Jens Pikenes.» 
(Inga Marte Thorkildsen)

«Jens Pikenes og jeg har lenge vært tiltrukket av hverandre.» 
(Morten Harket)

«Rent fotografisk har det vært fantastisk å jobbe med ansiktet hans. Han har noen utrolig bevegelige ansiktsmuskler som vi andre bare kan drømme om. Han er i det hele tatt en stor kunstner.» 
(Aune Sand)

«Jens Pikenes - en stor norsk kunstner. …Dette har vi ventet på lenge. En artist med klasse nok til å behandle enhver konsert som en galla. Det er ikke alle som kan det.» (Gerhard Helskog, Vårt Land)

«Tom Jones er den walisiske Jens Pikenes - vulgær: åja, vidunderlig: hmm. Han vet det bare ikke selv.» 
(Morten Ståle Nilsen, VG)

«Pikenes er en entertainer til fingerspissen (for ikke å si beltespennen)…» (Tønsberg Blad)

«Attityden er så suveren, antrekket så sleazy glamorøst og hoftevrikken så suveren at jeg tar meg selv i å gapskratte.» (Stavanger Aftenblad)

«Han entret scenen som en kombinasjon av Elvis og Jesus. Med ryggen til og utstrakte armer la den røde fløyelskappen seg som et monument på scenen. Da han snudde seg mot publikum med brylkjemmet hår og solbriller, hylte jentene i salen.» (Bergensavisen)

«Jens Pikenes er en mester i å leke seg med musikalske, seksuelle og sosiale uttrykk. Han plukker fritt fra populærmusikkens øverste og nederste hyller (……) I løpet av konserten er han innom fire kostymeskift; fra musselinkantet purpurkappe via svartmetallic lateks med leopardfuskepels til storblomstret silkebluse og røde signalbukser til palettbesatt rysjegardindress. Innimellom blotter Jens Pikenes sin flate mage og sin ubarberte brystkasse, utfordrer heteroidentiteten og lefler med kroppslige og kulturelle homsefetisher som herresminke og hoftevulgaritet. Påståelig galant krysser han friksjonsfritt mellom det maskuline og det feminine - også musikalsk.» (NRK)

«Personlig er jeg ikke kjempefan av Jens Pikenes, men man må ta det for hva det er, nemlig god underholdning. Hele Pikenes-karakteren har jo nærmest blitt et fenomen.» 
(Adresseavisen)

«Hvilken annen mann kan ose sex iført storblomstrete silkebluse?» (Nettavisen)