Penthouse Playboys

Follow us on facebook Spotify iTunes Platekompaniet Wimp YouTube


Elske I Sneen

(album, september 2008, Sonet/Polygram)

Spor: Aldri i livet / Mysteriet deg / Hjernen er alene / Den du veit / Jeans / Vi skal elske i sneen / Forelska i lærer’n / Om du elsket meg / Ryktet forteller / Min første kjærlighet


Albumet du elsker eller hater (Side2 - TV2 Nettavisen)
"Enkelte av sangene skal innrømmes kan være bedre enn originalen, selv om det antagelig ikke er helt tilsiktet, mens sangen som stikker seg mest ut er den grusomme/herlige «Hjernen er alene» som fremføres slik vi kan forestille oss Vikingarna ville parodiert seg selv. Det er ikke lekkert, men det er ganske festlig."
Les mer...


(Dagbladet)
"Hårete, ironisk, oppriktig. Og tidvis hysterisk godt gjennomført."
Les mer...


Play, Boyband (Dagens Nærlingsliv)
“De har vel aldri valgt hitmelodier med større kommersiell og cheesy fingerspitzgefühl. De har vel aldri utgjort en høyere Dagobert-sandwich av kjærlighet, utdriting, inderlighet og parodi på samme tid (...) Nå er det selvsagt farlig å ta ironi alt for alvorlig. Men like uheldig er det å avfeie god musikk som bare show bare fordi artistene har tatt klovnenavn.” (Per A. Risnes)


Han har jo ikke klær på! (Bergens Tidende)
"Paroider med småslem ironi."
Les mer...


Svisker fra Pikenes & Co (Tønsberg Blad)
"Problemet med Penthouse Playboys er imidlertid at musikken deres nok er mer morsom enn direkte interessant."
Les mer...


Bra Mallorca-disco (Haugesunds Avis)
"Satire har aldri vært norsk kulturlivs største forse, og PPs harselas av noen tolkninger av et knippe sanger fra Jan Eggum, Marius Müller ("Den du veit"), The Kids og Jahn Teigen, blir med PPs proffe innstilling og seriøsitet i leveringen, anstendige låter å lytte til."”Discokulefaktoren er skyhøy og playboyene balanserer hele tiden på grensen mellom det hylende morsomme og det pinlig usmakelige (...) Selv om den dårlige smaken iblant tipper over, er Penthouse Playboys stort sett morsomme. Bare ikke gi hele hjertet ditt til kvinnebedårer Pikenes.” (Mads Størdal Vegstein, Vårt Land).


Nesten for mye av det halvgode (Aftenposten)
"Penthouse Playboys er som lutefisk ... Jeg liker lutefisk, men alt har sin tid, og Penthouse Playboys bør kun hentes frem til jul og Grand Prix-tider."
Les mer...


(Østlendingen)
".... morsomt og til tider veldig vellykket, også musikalsk."
Les mer...


(Fredrikstad Blad)
"... smakløst og morsomt, men seriøst gjennomarbeidet og aldri uelegant."
Les mer...


Bare nesten (Trønder-Avisa).
"Tidvis er det fascinerende snurrig, ironisk og morsomt, men som et helt album blir det i meste laget."
Les mer...


(Romerikes Blad)
På plate blir mye av magien borte, og bandets første plate på 12 år er en ikke altfor hørverdig samling coverlåter som riktignok er smektende annerledes enn originalene, men uten nødvendigvis å tilføre så mye nytt.
Les mer...


"Ække det ironisk?" (Dagsavisen)
"Har dere hørt om YouTube, gutter? Der kan man daglig, og helt gratis, få utløp for ekshibisjonisme og dårlig musikksmak."
Les mer...


Pikenes badtasteparty (Adresseavisen)
"Tidvis ironisk morsomt, tidvis slitsomt forsøk på å dyrke glitter, stas og dårlig smak i radbrekking av norsk pop."
Les mer...


Ivrig ironi (Universitas)
"Tett tonesatt av smoothe synthesizergrep, artig arrangering, groovy gitarfills og rytmer ridende på pornoens poesi, penetrerer Penthouse Playboys Finn Kalvik, Jan Eggum og Bjørn Eidsvåg sine sanger, som søte stikkelsbær gjennom et strå, treffsikkert tilgjengelig for de sirligste smaksløker."
Les mer...