Penthouse Playboys

Follow us on facebook Spotify iTunes Platekompaniet Wimp YouTube


JULEKONSERT 2011 – MED FINN KALVIK


Aldri har Rockfeller opplevd større allsangkonger. Og Finn har vel aldri sett bedre ut enn i jakka til Jens. (Foto: Sylvi Fosso)

Vår alles Finn Kalvik ble litt betenkt da Jens Pikenes plutselig kom ut - og fram - og begynte å synge Eric Claptons "Wonderful Tonight" midt under hans egen "Kom ut, kom fram". Liksom: Her synger jeg en var og poetisk ballade om å gripe livet, og så kommer en selvfornøyd fyr i silkeslåbrokk og legger ut om hvor fornøyd han er med dama si?

Men hanene fant tonen uten kamp! Etter hvert greide de til og med å bli enige om hvem som skulle synge hvilket vers på "Aldri i livet". ”4 utrolige og morsomme kvelder! Jeg storkoste meg!” sa Finn Kalvik etterpå. Og vi gjengjelder! Takk til visekongen for særdeles stemningsfull servering av udødelige viseklassikere.

Penthouse Playboys takker også publikum for overveldende og hjertevarmende respons - ikke minst på våre nye tilskudd til repertoaret: Ketil Stokkans ”Romeo”, Slades "Merry Christmas Everybody", Mariah Careys ”All I Want for Christmas Is You” og Queens "Don't Stop Me Now", som gikk så fort at den nesten ikke lot seg stoppe. Det vanket mye ros etterpå for supert sett, ultratight band og ekstra imponerende lysshow, nå også med med topp timet pang og pyro.

Nedenfor finner du Sylvi Fossos suverene bilder fra konserten. 
På vår Facebook-side kan du se flere flotte fotos. Og les intervju med Finn og Jens her og her.