Penthouse Playboys

Follow us on facebook Spotify iTunes Platekompaniet Wimp YouTube


Julesalget startet på kvinnedagen 8. mars!

Kvinner liker å planlegge. Særlig når de skal ha det gøy sammen. Og hva er vel bedre enn å glede seg til jul allerede nå?

8. mars blir i år markert på to måter. Det skal visstnok være et tog i byen. Og billettsalget starter til årets mest overdådige, utringede, paljetterte, erotifiserte og kvinnevennlige konsertbegivenhet. Tidlig start på julesalget? Nei. Det er aldri for tidlig å starte planleggingen av en uforglemmelig jenteaften.

For ni av ti Oslo-kvinner er sikker i sin sak: Det blir ikke jul før Penthouse Playboys vrikker den inn. Bandet har prøvd alt for å hindre at dørene på Rockefeller skal rennes ned av overtente damer. De har skrudd litt ned på sjarmen under ekstranummerne. De har skrudd opp billettprisene. Ingenting hjelper. Kvinnene kommer tilbake, de vil ha mer og de tar med seg stadig flere venninner, som straks utvikler sitt eget avhengighetsforhold til Jens Pikenes og hans spesielle form for hjertemassasje og kroppspleie.

I fjor sluttet derfor Penthouse Playboys med "one night stands" i helgene, og holdt to konserter hver kveld - både fredag og lørdag. Det endte med nok en salgsrekord på Rockefeller: Seks fulle hus. For bandets kjernepublikum ble det enda et minne for livet, en aften for historiebøkene, en ny bekreftelse på hva som er Alle Julekonserters Mor.

Vinneroppskriften gjentas selvsagt i år - med nye celebre gjesteartister (som annonseres senere) og med dobbelshow på fredag og lørdag. Bandet lover å løfte showet til et nytt nivå av glede, glitter og galskap. For 22. gang! Dette er ikke en konsert eller et show. Det er en fest, en tradisjon - og en gave til byens kvinner. Ha en god kvinnedag!

Kjøp billetter på Billettservice.

Følg oss på Facebook.