Penthouse Playboys

Follow us on facebook Spotify iTunes Platekompaniet Wimp YouTube


Penthouse Playboys Vrikker Julen Inn – to ganger pr. kveld!I fjor tok det helt av. Penthouse Playboys feiret 20-årsjubileum for sitt legendariske juleshow, og alle ville være med på festen. Det endte med sju fulle hus - en Rockefeller-rekord som andre band bare kan drømme om. Ikke siden badstuen sloknet på Torggata Bad har stemningen i bygget vært mer dampende het. Det ble et minne for livet, en aften for historiebøkene, en ny bekreftelse på hva som er Alle Julekonserters Mor. Noen sitater fra de var der:

"Det er et fantastisk fenomen dere har skapt, og i ettertid er det spennende å høre de mest overraskende mennesker panegyrisk uttale seg om juleshowet som en av årets store kulturopplevelser - uten ironi."
- Åse Kleveland, gjesteartist

"For et utrolig show. Vi lo og lo. Kjære alle sammen. Jeg elsker dere. Jeg har lyst til å klemme dere så hardt at dere nesten går i stykker. Vanvittig rått show!"
- Ivar "Ravi" Johansen, artist og programleder

"Hos dette publikumet bryter ikke applausen løs for alvor før Jens Pikenes selv entrer scenen. En scene han EIER de neste to timene, det skal sies. Med god hjelp av det hardtarbeidende bandet – supplert med proffmusikere fra øverste hylle."
- Martin Bjørnersen, Klassekampen

Vinneroppskriften gjentas selvsagt i år - med nye celebre gjesteartister (som annonseres senere). Men med en vri: Det blir to konserter hver kveld på fredag 12. og lørdag 13. desember. Slik at flere kan få oppleve gleden og galskapen i helgen - på en festdag. Og som Jens Pikenes sier:

"Penthouse Playboys ønsker å ta hensyn til kvinner som ikke liker one-night stands. Kjøper de billett til begge showene, får de full tilfredsstillelse to ganger, og kan sovne dobbelt så lykkelig."

Kjøp billletter hos Billettservice her...

Torsdag 10. desember. EKSTRAKONSERT! Dørene åpner kl. 22.
Fredag 11. desember. Dørene åpner kl. 18.
Fredag 11. desember. Dørene åpner kl. 22.
Lørdag 12. desember. Dørene åpner kl. 18.
Lørdag 12. desember. Dørene åpner kl. 22.
Bill. kr. 460,- + bill. avg. 18 år leg.