Penthouse Playboys

Follow us on facebook Spotify iTunes Platekompaniet Wimp YouTube


JULEKONSERTEN 2014 - med ÅSE KLEVELAND, LILL LINDORS, BERTINE ZETLITZ og LARS LILLO STENBERGEn legendarisk festtradisjon tatt til heeeelt nye høyder! Vi lovet at årets julekonsert skulle bli "større, bedre, vakrere og dyrere" - og det ble det. 20-årsjubileumet var et eneste stort showbiz-eventyr fra start til mål. Store medieoppslag (i Dagbladet, VG, Dagens Næringsliv, Dagavisen, Klassekampen, Se og Hør og Dagsrevyen). Billettsalgsrekord og sju fulle hus på Rockefeller. Aldeles fabelaktig innsats av våre kjære gjesteartister - som forlot sin komfortsone og tok et langt steg inn i et enda deiligere plysjlandskap. Og nytt nivå på selve produksjonen, igjen med lysgeniet Klaus Bolte bak pulten. Nytt av året: En 9 x 4 m LED-vegg. Og ekstra keyboardist (m/Hammond B3), slik at bandet nå teller 10 menn i sin beste alder. Samt en storslått høytidelig åpningsseremoni, forestått av Åse, etter oppskrift fra MGP i Bergen i 1986. Her er repertoaret til gjestestjernene:

Åse: "Ingen gjør det som jeg" (Nobody Does It Like Me, kjent med Shirley Bassey), "House of The Rising Sun" og "I Was Made For Loving You" (Kiss) i duett med Jens.

Lill: "Du är den ende", "En sånn karl" og "What Have I Done To Deserve This" (Pet Shop Boys & Dusty Springfield) i duett med Jens.

Bertine: "Girl Like You", "Total Eclipse of the Heart" (Bonnie Tyler) og "Love Shack" (B-52's) i duett med Jens.

Lars: "Let's Dance" (Bowie), "Finnes det en kvinne" og en medley av "Fairytale" (Alexander Rybak) og "Careless Whisper" (George Michael) i duett med Jens.

Se billedkavalkade nedenfor. Takk til fotografene Ole Christian Eklund, Roger Fosaas og Kristian Tjessem. Se vår Facebook-side for flere bilder og omtaler av juleshowet. Og sist med ikke minst: TAKK TIL VÅR ELSKEDE PUBLIKUM som gjorde rekordfesten mulig. Vi sees vel til neste år?