Penthouse Playboys

Follow us on facebook Spotify iTunes Platekompaniet Wimp YouTube


JULEKONSERT 2013 – med MARION RAVN


Å se så bra ut ETTER en to timers konsert? Sånt får bare ungdom til.
(Foto: Ole Christian Eklund)

Ny salgsrekord! Hele 5 kvelder på rad! Og ny rekordstemning i salen! Marion Ravn smeltet alles hjerter med blendende skjønnhet, smittende humør, og en av de mest fantastiske stemmene noensinne hørt på Penthouse Playboys’ julekonserter. Hun gav oss gåsehud med ”All I Want for Christmas”, ”What a Feeling” og ”Rolling in the Deep”, og sjarmerte Jens i senk på duettene ”Don’t Go Breaking My Heart” og ”It’s All Coming Back To Me Now”. I tillegg hadde hun – på eget initiativ – kjøpt et sexy nissekostyme m/korsett som hun strippet av underveis. Slikt liker vi.

I tillegg til ”dei faste postane” bød bandet på et par egne nyheter: En swingete utgave av ”La det snø” og en knallfunky versjon av Rick Astleys ”Never Gonna Give You Up”, et eller annet sted mellom Michael Jackson og Red Hot Chili Peppers. Nytt av året var også den tyske delegasjon i kulissene – ellers vant til å jobbe med selveste Rammstein: Lutz Buch holdt styr på backlineteknikken, mens Klaus Bolte dro lysshowet til nye proffhøyder.

Og publikum? Til å spise opp med hud, hår og paljetter. Takk til DERE!!!!

Nedenfor en liten billedkavalkade. Takk til fotografene Kristian Tjessem, Ole Christian Eklund og Christian Wig. Flere bilder finnes på vår Facebook-side. Les også intervju med Jens og Marion i Dagbladet og Aftenposten.